Pernille Iversen

"Et datavarehus er en samling af data fra mange forskellige kilder, organiseret i en struktur, som sikrer en ensartet og standardiseret levering." 

"Med PERSIMUNE-tilgangen har du har mulighed for at få data ét sted fra og indgå i et samarbejde, der sikrer at du får de efterspurgte data til dit projekt." 

"Ved udlevering medfølger dokumentation og kvalitetsevaluering af data. Du slipper altså for selv at skulle skabe orden i data." 

Henrik Sengeløv
Musik: Ketsa “Sabre" – freemusicarchive.org

"PERSIMUNE opsamler alle infektionsrelaterede data på mine patienter og samtidig grunddata fra rutinebehandlingen. Derudover lagres blodprøver og mikrobiom dvs. afføringsprøver. "

"Bakterierne i vores afføring har vist sig at have stor betydning i samspillet med immunsystemet og hos mine patienter udfordrer vi immunsystemet  maksimalt i forbindelse med transplantation og kemoterapi."

"Når vi har analyseret biobankprøverne gør PERSIMUNE-infrastrukturen det nemt at trække øvrige data og sammenstille resultaterne. Det letter forskningen ganske betydeligt."

Søren Schwartz Sørensen

"En af styrkerne ved at gå ind i PERSIMUNE-samarbejdet er, at man får en masse gratis med - alt forarbejdet med at standardisere og validere data er gjort eller vil blive gjort."

"Med moderne forskning er det absolut nødvendig at andre kan eftergøre resultater og kan gennemskue, hvordan vi er kommet fra rådata til resultater - alt skal kunne tilbageføres til kildedata, så der er fuldstændig gennemskuelighed og man kan beskrive, hvad man har gjort."

"Det at samle data på et sted på tværs af specialer og klinikker er en stor styrke - vi kan se mønstre, vi ikke vil kunne se ved kun at analysere resultater fra vores egne patienter."

Rikke Vibeke Nielsen

"Vi bruger infrastrukturen i PERSIMUNE som en slags stillads i vores projekt her i thoraxanæstesien."

"Det betyder at jeg kan bruge mere tid det jeg ved noget om, nemlig thoraxanæstesi og mindre tid på datahåndtering, biobank og statistik."

Sisse Ostrowski
Musik: Ketsa “Sabre" – freemusicarchive.org

"PERSIMUNEs Scientific Interest Group for immunologi har bl.a. haft til opgave at udvikle og validere et immunoligisk karakteriseringspanel."

"Det har været en unik mulighed for at udvikle et panel af meget høj laboratoriemæssige standard. Udviklingen har foregået i et internationalt samarbejde med Institut Pasteur og er reviewet af internationale key opinion leaders."

"Panelet skal bruges både til RH-patienter i klinisk rutine og i PERSIMUNEs forskningsprojekter."